Massage

De kracht van massage is dat het zowel het lichaam als de geest terug in balans brengt.

Wij bieden u een brede waaier aan ontspannende en stimulerende massages aan:

Relax massage

Dit is een zachte, onspannende massage die je energie verhoogt en je meer  levenskracht geeft. Kortom de ideale massage voor een welverdiend me-time moment. Deze  massage is heel toegankelijk en voor iedereen geschikt: daarom wordt ze vaak als kennismaking met de wereld van de massage gekozen.

Body Balance Massage

De Body Balance Massage is een stimulerende en actieve massage, die van oudsher geroemd wordt omwille van haar langdurige positieve effect op de energiebalans van het lichaam. Dit wordt bereikt door toepassing van een combinatie van opwekkende en relaxerende bewegingen. Het is een combinatie van acupressuur, reflexologie, stretchen en diepweefselmassage.

Deep Tissue massage

Onze deep tissue massage is een krachtige massage die diep inwerkt op lichaam en geest. Met langzame en diepe massage-technieken (zoals met elleboog, onderarm, vingergewrichten en handpalmen)  wordt zowel ingewerkt op de spieren als op de onderliggende bindweefsellaag. Dit is bijzonder effectief in het afvoeren van afvalstoffen en draagt bij aan het verminderen van stress en spanning. Een authentiek moment van pure weldaad!

Olie massage

De traditionele olie-massage is een ware weldaad voor lichaam en geest : het is een heerlijk ontspannende en tegelijk stimulerende massage die zorgt voor een nieuwe voorraad aan energie. Je voelt je herboren, je komt volledig tot rust en je kan er weer helemaal tegenaan.

Vitality Plus massage

Deze massage wordt geliefd omwille van haar unieke samenstelling: ze biedt u het beste van verschillende types massages,  waardoor u kan genieten van een verfijnde en harmonieuze massage-ervaring. Elke techniek werd met zorg uitgekozen en draagt op unieke wijze bij aan het herstellen en opbouwen van uw vitaliteit.


Praktisch

  • Voor al onze massages gebruiken we een warme natuurlijke olie.
  • Alle massages vinden plaats in een individuele ruimte, bij een constante temperatuur van 27 graden.
  • De stevigheid van de massage kan individueel aangepast worden aan uw wensen.
  • Bij een eerste afspraak graag 5 tot 10 minuten vroeger komen.
  • Annuleren kan kosteloos tot 24 u voor de massage.
  • Uw privacy is ten allen tijde gewaarborgd.

Cadeaubon

Bent u op zoek naar een origineel cadeau?

Een cadeaubon voor een heerlijke massage is het ideale geschenk om te geven en om te krijgen.

U bepaalt zelf de waarde van de bon of u kiest de massage die u wenst te schenken.

Onze cadeaubons zijn 4 maanden geldig.