Kris Decoster

Functie: Kinesist – Fasciatherapeut – Osteopathie – Atlasbehandeling

Telefoon: 0475 49 21 30


Hoe ga ik te werk?

Als myofasciaaltherapeut word ik dagelijks geconfronteerd met patiënten die lijden aan verschillende soorten pijnen.

In eerste instantie zal ik fysische afwijkingen en spanningsvelden opzoeken die mij zullen helpen om de behandeling te starten die zeer snel resultaat zal hebben.

Op een zachte, doeltreffende maar heel diepgaande manier probeer ik de pijncirkel waar mensen vaak al verschillende jaren inzitten in een tweetal behandelingen te doorbreken. Al te dikwijls werd hen gezegd dat ze met hun pijn maar moesten leren leven.

De stabiliteit van het bekken speelt een cruciale rol tijdens het behandelen van nek/rugklachten, hoofdpijn, migraine en andere. Het corrigeren van beenlengteverschllen dient als basis voor een stabiel bekken en onderrug. Na de stabilisatie van het bekken en het losmaken van lichaamsblokkades word het hele lichaam behandeld.

Ik geef u als het ware de mogelijkheid om terug vrijer te bewegen. Pas als alle spanningsvelden weggewerkt zijn gaan we over naar zachte houdingscorrectie en aangepaste oefentherapie.

Hierbij benader ik uw probleem echt vanuit een totaalvisie waarbij zowel oefentherapie, voeding, psyche de aanpak compleet maken.

Indien nodig verwijs ik u dan ook door naar hen om zo uw klachten op de beste manier aan te pakken.

Zo streef ik samen met mijn collega’s naar een lange termijn oplossing voor uw klacht en krijgen we uw  “body in balance”